Bocklandt BVBA in Sint-Niklaas (Oost-Vlaanderen): geld wisselen - beursvennootschap

Parking

Bij uw bezoek aan onze beursvennootschap kunt u gebruik maken van onze eigen parking. Deze kunt u bereiken via de achterzijde van ons kantoor, via de Hemelaerstraat 34 aan het groene hek.

Openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Maandag-, woensdag- en vrijdagnamiddag enkel na afspraak (tussen 13u30 en 17u00)

Over Bocklandt

Als enige onafhankelijke beursvennootschap uit de provincie Oost-Vlaanderen (Sint-Niklaas), kunnen wij bij Bocklandt U en al onze klanten onafhankelijk en ongebonden alle beleggingsproducten aanbieden die voor uw beleggersprofiel een oplossing kunnen bieden. Tot op heden ligt onze hoofdactiviteit op de obligatie- en aandelenmarkten.
Tevens kunnen wij U gelijk welk fonds van gelijk welke financiële instelling aanbieden.

Bijkomende activiteiten : Wisseltransacties, Aan- en Verkoop van goud en couponuitbetalingen.

 

De meest fundamentele informatie kan U op deze website terugvinden. De informatie op deze website m.b.t beleggingsinstrumenten is louter indicatief bedoeld. De informatie die zij inhoudt is zorgvuldig geselecteerd uit de informatie die aan ons werd aangeleverd door diverse financiële instellingen. Zij kunnen in geen geval beschouwd worden als een voorstel tot aankoop of verkoop van de effecten die erin zijn opgenomen. De gegevens bieden geen zekerheid inzake de toekomstige evolutie van de waarde. De opgenomen gegevens zijn geselecteerd op de datum die vermeld staat bij de gegevens. Voor de huidige voorwaarden dient U contact op te nemen met ons kantoor.

Contacteer ons vrijblijvend

Map

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review